Info från Webmaster

Hej alla EMBK’are

Vid senaste årsmötet valde Annica Lange att lämna uppdraget som Webmaster efter 2 år bakom skärmen och jag Anders Oxonius tog tillbaka stafettpinnen som Webmaster efter 2 års uppehåll. Ett stort tack Annica för din insats.

Tänkte passa på att uppdatera er lite kring vad som hänt på hemsidan den senaste tiden och hur jag tänker framöver, jag är ju inget superproffs på detta men då jag gillar ordning och reda så gör jag allt jag kan för att informationen skall vara så enkel som möjlig att hitta och att logiken guider er rätt i den mån det går. Grunderna i klubbens informationsflöde är i första hand hemsidan och i andra hand klubbens Facebook-sida ”Eskilstuna Motorbåtsklubb – EMBK”. Det finns ett antal grupper på Facebook som har en nära anknytning till klubben, dessa kommer INTE att prioriteras av klubben, styrelsen eller av Webmaster när det gäller publicering av information men om en enskild medlem/person vill dela en från länk från hemsidan där så är det självklart helt ok.

Vad som hittills gjorts:

  • Inloggningsfunktion på hemsida tills vidare avstängd. (Många fejkkonton hade skapats)
  • Länk till klubben officiella FB-sida som Widget nu.
  • Ny kalender i menyn, här läggs alla evenemang upp som kommer Webmaster tillhanda.
  • All info om årsmöten samt alla mötesprotokoll finns i meny’n (”Möten och Protokoll”), mer kommer att läggas upp när tid finns för den som gillar historik.
  • Ett bokningssystem online för bokning av rum på Sävholmen är under uppbyggnad, lite små detaljer kvar här så den är inte i drift ännu, meddelar när den sätts igång på riktigt.

/Anders Oxonius, Webmaster

En kommentar

Kommentarer är stängda.